Intervista e Andi dhe Melisa në shtëpine e tyre te perbashket : ky vendim u bëri shumë më të lehtë bashkëjetesën!

Tashmë dihet që Andi dhe Melisa po jetojnë në një shtëpi, për të qenë sa më afër njëri tjetrit. Përvec të dyve ata kanë edhe dy qenushë, që përkthehet në një gjë të vetme: një rrë mujë e madhe.

Në fakt, janë gjërat e përditshmërisë ajo si pastrimi që mund të shkaktojë konflikte në një çift, por të dy i morrën masat se si të parandalonin këtë.

Në një rrëfim, çifti thonë se kanë gjetur një grua që i ndihmon në pastrim dhe gatim.

Për më tepër ndiqni të plotë intervistën e tyre në videon e mëposhtme. /Prive.al