Ja pse largohen rinia nga Kosova (VIDEO)

Artisti dhe aktori i njohur Kreshnik Ibrahimi, i cili më së miri njiher për rolin e tij si imitues i Ramush Haradinaj, së fundi ka filluar edhe me transmetimin e emisionit “Ich Bin Albaner”, shkruan Republika Online

Ai në këtë emision prek shumë tema sociale, e së fundi ka folur edhe për arsyet se pse rinia kosovare po largohet nga Kosova.

Ai bashkëbisedon edhe me një mergimtar nga Kosova i cili punon atje, për vështirësitë, për punën, për jetesën e për arsyet se pse vendosi të dal në Gjermani e të largohet nga Kosova.

Për më shumë ndiqeni videon më poshtë: