“Jam shqiptar, musliman, Turqia veç xhami na bën!Falem në rrugë po s’pata xhami!”VIDEO

“Nga moskënaqësia me memorialin turk në Shqipëri; pse po bëhet kjo; feja na bashkon me shumkë, na bashkon me tibetianët dhe me indonezianët, por ama si komb ne nuk kemi asgjë të përbashkët as me ata që kujtova, por as me turqët, si komb jemi këto që jemi; nuk kemi asgjë kundër askujt, andaj me këto gjëra nuk na nderojnë!

Ne, e lamë atë kohë, e lamë në vitin 1912, por ata nuk kanë qëllime të mira!Shteti turk e ka ndihmuar shtetin shqiptar?

Turqia në Serbi ka investuar 3 miliardë dollarë!Sa ka investuar në Shqipëri”.

Liza B gazetare në A news24