“Ju dushmonat e Albinit, jeni mësu me pa “Perëndimin nëpërmes Beligradit!”

“Ju d ushmonat e Albinit të paktën duheni me ja pranu sjelljen dínjítoze (dhe mospërfillëse) që ka Albini ndaj hegj emonëve serbë.

Qe sa e sa i tërë establíshmenti politik aktual i Beogradit (pra jo vetëm Vuçiqi e Daçiqi) po merret me Albinin 24/7, e Albini fare s’po merret me ta – ama hiç nuk po i përfíll!
I kuptoj ata që janë mësu me pa “Perëndimin nëpërmes Beligradit” (siç pati thënë një analist i joni shumë i mençUm) por disa tjerë, të cilëve dikur ju rr ehte z emra mbarë, nuk jam ka i kuptoj prej ka gjithë këtë ínatí dhe xhelozí?!!!”