Ka filluar go ditja amerikane, ndaj lidereve historike te korru psionit shqiptar.

Amerika po fillon të pastroje Kosovën dhe Shqipërinë !! Kjo qe do ndodhe së shpejti..

Avokati i njohur shqiptar Spar.tak Ngjela, ka thene se ka filluar go ditja amerikane, ndaj lidereve historike te korru psionit shqiptar.
Ai ka para lajmeruar se nje gje e tille do te behet publike gjate diteve te para te kesaj vere.

Avokati ka folur edhe per çeshtjen e ish krye ministrit Sali Berisha, duke thene se ai eshte ne renie mendore dhe se amerikanet po qeshin me gjen.djen e tij pslkike. Ngjela ka para lajmeruar se pas g oditjes se korru psionit te larte, Shqiperia do te bashkohet me Kosoven.