“Kam shumë shokë nga Shqipëria”, Arnautoviç r eagon në faqen zyrtare dhe shkruan në gjuhën shqipe

Arnautoviç ka reaguar sërish sa i përket ko nfliktit me Alioskin pas golit të shënuar të Austrisë.
Futbollisti me origjinë serbe i frikësohet një dënimi të mundshëm nga UEFA pasi në r aportimet e mediave ka pasur gjuhë r aciste për or igjinën e Alioskit. Së fundmi Arnautoviç ka r eaguar me një “St ory” në “Inst agram” ku shkruan edhe në gjuhën shqipe.

“Kishte disa fjalë u rrejtje mes emoc ioneve në këtë nd eshje dhe për të cilat unë kërkoj falje. Më sa ktësisht për miqtë e mi nga Maqedonia e Veriut dhe Shqipëria. Dua të q artësoj dicka: “Nuk jam r acist”. Kam shokë nga secili shtet. Kush më njeh mua e di këtë gjë. Më falni”, shkruan Arnautovic .