Këngëtari: Zoti po na dënon, Ia kemi marrë popullit nga 5000 – 7000 euro në dasma

Një përplasje fjalësh ka ndodhur mes këngëtarit Labinot Rexha dhe Shkëlzen Jetishit-Xenit.

Nuk mungoi edhe këtë herë reagimi i Labinot Rexhës, i cili e akuzoi Xenin për vjedhje të këngëve.

Ndërsa tha edhe se kanë hyrë në gjynah duke u marrë qytetarëve shuma të mëdha të parave për dasma.