Këngëtarja nga Skenderaj sjell këngën e re për Mërgimtarët nga Gurbeti (Video)

Elheme Rexhepi nga Skenderaj karrierën muzikore e ka filluar para tre viteve.

Ka marrë pjesë kryesisht në ahengje familjare.

Ajo ka dy këngë me klipe ndërsa ky është projekti i tretë.

Bëhet fjalë për këngën Gurbeti që është finalizuar me tekst nga Ejup Shabani dhe muzikë nga Lulzim Sadiku.

Ndryshe, këngëtarja Elheme Rexhepi është duke pregaditur edhe trë projekte tjera që do të dalin shumë shpejtë.