Këto situata qesharake tregojnë se jeta me burrat nuk është aspak e lehtë

Ndonjëherë është vërtet e pamundur të krahasosh burrat dhe gratë.

Gratë shpesh u thonë të dashurve dhe burrave të tyre se janë fëmijë, të ngathët, se nuk dinë të gatuajnë dhe se janë shumë të çrregullt.

Sigurisht, jo të gjithë meshkujt janë të tillë pasi ka shpeshherë dinë edhe të befasojnë.

Këto janë rastet qesharake vërtetojnë se ekziston akoma një e vërtetë në këto pretendime.

Këto janë rastet qesharake vërtetojnë se ekziston akoma një e vërtetë në këto pretendime.

Këto janë rastet qesharake vërtetojnë se ekziston akoma një e vërtetë në këto pretendime.