Kjo 19-vjeçare nga Mitrovica ka nevojë për ndihmën e gjithë shqiptarëve!

19-vjeçarja nga Mitrovica, Leonora Gashi, ka nevojë për ndihmë pasi vuan nga një sëmundje e rëndë.

Ajo vuan nga t umori në zemër dhe shërimi i saj kushton 51, 400 eruo euro.

Familja e saj për shkak të gjendjes jo të mirë ekonomike po kërkojnë ndihmë urgjente nga qytetarët.