Kjo është e tepërt, shikojeni se çka bën Mihrija para Kamerës! (PAMJE)

Edhe pse jo e re në moshë, Mihrija gjithmonë p ozon në mënyra të ndryshme duke ua kaluar të gjitha femrave. Pasi që ka një përkushtim të madh tek fansat, ajo në të shumtën e kohës duket bukur dhe e dalluar në stilin e saj.

Ajo pozon në f orma të ndryshme, duke shkëlqyer edhe me fustana solemn, duke u paraqitur me modele të ndryshme /Pamje mePosht

Por, me shkrepjen e imazheve të fundit Mihrija befason teksa e kspozon t rupin vetëm nga mbrapa./kosovarja