Kjo është familje nga Shtimja që sot e humben jéten në aksídentin tragjík në Koshare në rrugen Ferizaj Shtime!

Pas aksídentit tragjík në Ferizaj ku humbën j etën katër anëtarë të një familje nga Shtimja, nesër në atë komunë do të shpallet ditë zíe.

Kështu është bërë e ditur përmes një postimi në faqen e Komunës së Shtimes në Facebook.

Po ashtu të gjitha angazhimet institucionale të parapara për këtë ditë p ezullohen si dhe të gjithë flamujt që janë të vendosur në institucionet komunale, do të ulen në gjysmështizë.

Njoftimi i plotë: