Kjo është një recetë që do t’ju ndihmojë të humbni peshën dhe yndyrën e barkut!

Ky është një recetë e thjeshtë që do t’ju ndihmojë të humbni yndyrë barku! Ajo që ju duhet është : xhenxhefil, disa gjethe nenexhik, limon dhe kastravec!
Trupi ynë heq qafe toksina përmes procesit të djersitjes, por gjithashtu mund ta bëjë atë me ndihmën e pijeve të detoksifikimit. Mënyra më e lehtë për ta bërë këtë është shtimi i përbërësve të shëndetshëm në ujin që pini çdo ditë.

Kjo është një recetë që do t’ju ndihmojë të humbni peshën dhe yndyrën e barkut. Të gjithë këta përbërës rekomandohen kur bëhet fjalë për h umbjen e peshës dhe pastrimin e trupit nga t oksinat që janë grumbulluar për shkak të stilit të jetesës jo të sh ëndetshme që ne të gjithë e çojmë sot.