Kjo grua ndërroi jétë duke i mbrojtur dy fëmijët qe ishte duke u perkujdesur për ta!

Nëse do të ishte këtu përpara meje sot, do t`i thoja faleminderit. Faleminderit që na mësove cfarë është e mira dhe altr uizmi; djali i Teresa Scavelli, dadoja e cila v.d iq për të m brojtur dy vajzat që kishte nën kujdes, ka folur për mediat për herë të parë.

Ai tregoi foton e fundit që kishin shk.re. pur bashkë, duke thënë se ishin të lumtur.

46 vjecarja punonte në Zvicër.

Ajo ishte kthyer në një nënë të dytë për vajzat, më e vogla nga të cilat vetëm 6 vjec. Po i pr. iste në dritare që të kthehej nga shkolla, por vuri re se një burrë i ishte vënë pas. Zbriti me shpejtësi që t`i priste dhe i mbulon me trupin e saj, kur 22 vjecari i identifikuar më vonë si Steve, kërkon t`i su. lm ojë. Ajo lu. f to n por nuk arrin ta n. da lo jë; i riu me pr ob. le. me psi. ki at. ri ke ngjitet lart në shtëpi. Teresa e nd. jek pas e merr një tigan për ta god. itu.r, megjithatë ai është më i f. or t ë dhe e q .ë ll on me dhjetëra herë. Nuk ndalon as kur mbërrin p. ol ic ia e cila e ekz ek .ton në vend.

Ai i saj ishte një gj. est heroik, vuri jetën e vajzave përpara të sajës, thotë 32 vjecari.

Ky ishte mësimi më i vyer që na dha: dashuria e pakushtëzuar për të tjerët.