Kjo histori i ka lënë të gjithë pa fjalë/ Nëna e re lind beben ndërkohë që ishte në provim: S’e kishte idenë që…

Brianna Hill, një vajzë e sapo diplomuar në “Universitetin Loyola” në Çikago, e kishte llogaritur se do të ishte shtatzënë gjatë këtij provimi, por nuk ’i kishte shkuar kurrë në mendje se do të lindte pikërisht në atë datë.
Ajo tha:
Mendoja se do isha vetëm 28-javëshe shtatzënë kur do të bëja provimin. Megjithatë, për shkak të pa nde misë testi u shty në tetor dhe kështu isha 38-javëshe. Bëja edhe shaka në fillim, duke thënë se do e jepja provimin nga krevati i spitalit. Por nuk më doli edhe aq shaka, e mora mësimin.

Versioni i ri i provimit parashikonte që gjatë dy ditëve provimi të ndahej në katër pjesë 90-minutëshe, për shkak të ku shteve të p an de misë. Gjatë kësaj kohe duhet të rrije para kompjuterit dhe të mos lëvizje fare që të mos kishte dyshim e për kopje.