Kosovari e bënë për spital policin pasi e dënoi për shkeljen e rregullave në trafik

Policia e Kosovës ka arrestuar dje një burrë në fshatin Serbobran të Istogut, në orët e pasditës. Sinjali merr vesh se deri te arrestimi i tij erdhi pas fyerjeve dhe s ulmit ndaj zyrtarëve policorë që patrullonin në atë pjesë.

E gjithë ngjarja filloi pasi Policia i shqiptoi të njëjtit një gj obë për shkelje të rregullave të tarfikut. E siç duket, i arrestuari “nxori dhëmbët” dhe fyu e rr ahu policët. Madje njërin prej tyre e bëri për spital.
Zyrtari policor i l ënduar është dërguar në spital për trajtim mjekësor, shkruan Gazeta Sinjali.
Burimet e Sinjalit brenda Prokurorisë bëjnë me dije se me vendim të prokurorit kujdestar, i arrestuari është dërguar në mbajtje.