Kreshnik Spahiu: Washingtoni kërkon arre stimin e Monika Kryemadhit në lidhje me rastin e …

Ndërsa Lulzim Basha është i de tyruar të shfaqet sërish në për ekrane pas humbjes në 25 prilli, pasi duhet të mbajë drejtimin e PD-së, aleatja e tij kryesore Monika Kryemadhi, është zhdukur pa gj urmë. Ajo dha veç një deklaratë më 25 prill, kur tha se LSI kishte fituar dhjetëra deputetë, doli dhe në një deklaratë tjetër pas konfirmimit të humbjes, dhe që prej as aj kohe, ka mbyllur aktivitetin e vet politik.

Ish-kr eu i Aleancës Kuq e Zi Kreshnik Spahiu ka zbardhur një bisedë të shkëmbyer me mikun e tij në Amerikë, i cili e njoftoi se në aeroport kishte parë kryetaren e L S I Monika Kryemadhi. Sipas mikut të tij, Kryemadhi ishte me thes në krah dhe ka ve ndosur që të bl eje gjysmën e Ko ngresit dhe Se natit amerikan, ndërsa për Spahiun bu. rgu në kohë pa nde mie është i vështirë.