“Krrrrrk, ja kish bë 8:2 Macronit!”

Liza Beqaj:

“Prezantim i drejtë, i saktë, konceptual!Takim shprese, përfaqësim i mençur, dallim i madh nga përfaqësimi i Prontopolitikës në Kosovë, dallim i madh në koncept, në dije, në qëndrim, në dukje, Albini natyrë evropiane, politika e prontos natyrën e tyre po më bëhej se na përfaqësojnë njerë të pagdhendur, fare të parsimuar!Megjithatë kjo është politika!Krrrrrk., ja kish bërë 8:2 Macronit!

Iliriana Mirdita: N’dash dy miljan ndash 100, një njeri folë aty, fjalimin e mbanë ai si ken dy, si 200 miljon.

Ramadan Veliu: Besoj qe edhe Makron e mori pergjegjen rreth dialogut te cilin e permendi. Deri sa me Serbine nuk i kemi zgjidhe problemet Kosova duhet te flas politikisht dhe me ze te qarte. Diplomacia per ne eshte luks i tepert per momentin.

Fahrudin Mahmuti: I jashtëzakonshëm as që krahasohet me paraardhsit e tij!
Izer Baliu: Te nderuar komentus kam një pyetje per te gjithë: a thua din dikush të ma sqaroj, pse gjithë ky mllef ne këto komente edhe te ata qe jan pro edhe te ata qe jan kontra. Unë kujtoj qe sa i perket oratorisë zotit Kurti nuk i gjindet një i dytë ndër ne, po perveç kësaj unë nuk shoh informatë qe ka ber diçka ne dem te vendit.

Ateherë pse nuk behemi te gjithë e ti ndihmojmë qe ti çojmë përpara proçeset për vendin!

Nusret Haziri: Izer Baliu, Dikuj kryt në ufull me ja shti se si zbutet”.