Kryetari i Vitisë: Punoj më shumë se 12 orë në ditë për popull

Kryetari i Vitisë, Sokol Haliti, si edhe shumica e kryetarëve thotë se çdo ditë thuajse punon më tepër se 12 orë në ditë.
Ai thotë se çdo here mbetet në punë më shumë se ora 16:00 kur përfundon orari i punës.

“Pas orarit të punës më bie vetura zyrtare në shtëpi, nuk e marrë në shtëpi asnjëherë veturën, e kam mbajtur premtimin, vjen vetura më merr dhe më kthen, kabineti e dërgon. Orari është nga ora 08:00 deri 18:00, 19:00, 20:00, nganjëherë 24. Punoj më shumë se 12 orë”, ka deklaruar Haliti në intervistën REPORTERI n’Komunë.