Kur do mbushemi mend? Shikojeni si shoferi në Kosovë tejkalon në vijë të plotë! (PAMJE)

Ditëve të fundit janë shtuar aksídentet me fatalítet nëpër rrugët e Kosovës.

Por përkundër thirrjeve për kujdes të shtuar nga ana e Polícisë së Kosovës, shoferët e pakujdesshëm vazhdojnë të th yejnë rregullat dhe të rrezíkojnë të tjerët në trafik.

Një rast të tíllë të tehkalimit në vijë të plotë e ka dërguar sot edhe një lexues i Gazetës Online.

Ngjarja sipas tij ka ndodhur në rrugë Prishtinë-Podujevë: