Kur Erdogan ra nga kali dhe ai e shkeli edhe në vend të keq (PAMJE)

Presidenti i Turqisë, Rexhep Taip Erdogan vite më parë ishte i ftuar në një garë kalërimi dhe nga aty nuk doli ballëlartë siç është mësuar në çdo paraqitje të tij, shkruan Gazeta Metro.

Ai provoi të kalërontë por diçka ndodhi dhe kalërimi i tij nuk kaloi me sukses.

Me të hipur aty, kali reagoi ashpër dhe e gjuajti në tokë presidentin. Kjo nuk mjaftoi dhe në t’u larguar nga aty, kali e shkeli presidentin në testikuj, gjë e cila është tëjet e dh imshme dhe kjo gjë kuptohet edhe nga reagimi i tij.

Kjo video është komentuar gjatë dhe u bë shumë virale në rrjete sociale asokohe.