Kur Kimetja e pyeti Abdulla Hotin! A të ka ra rasti me fut këmbën në shtiklla t’grave!

Intervistë me Avdullah Hotin

A është hot-dogu sanduiç? – Çdo gjë është sendviq.
Cili është vendi më i çuditshëm ku e ke bërë shurrën? Dhe a e ke luajtur lojën ‘Cili e bën shurrën më larg’? – Si i ri, në grup, me shoqni, s’ka shqiptar që nuk e ka luajtur atë lojë.

Sa pula nevojiten për ta mbytur një dhelpër? – Më shumë jam njohës i lopëve.

Si njohës i lopëve, çka ke mësuar nga ato? – Lopët si femra, përtypen tetë orë në ditë pa pushuar dhe e urrejnë erën e bajgës. Dhe jam krenar që kurrë s’më ka humbur asnjë lopë për asnjë moment. I kam trajtuar me përkujdesje dhe me respekt të veçantë.

ja postimi saj: