“Kur Limaj i dha kosës, kemi fitu 7 deputetë, po presin që të fitojnë edhe të 8-in!”

Retrospektivë, po liberalizimi ka ndodhë dje!

Fatmir Limaj, dikur në një konferencë për media tha se partia e tij ka arritur një rezultat shumë të mirë.

Ai i dha kosës, duke thënë se kanë fituar 7 deputetë dhe se po presin që të fitojnë edhe të 8-in.

“Kjo është një pjesë e procesit zgjedhor. Tashmë është procesi nën KQZ-në të administroj edhe këtë pjesë. Falënderoj votuesit. NISMA ka arritur rezultat të jashtëzakonshëm. I kemi 7 deputetë, po luftojmë për deputetin e 8-të. NISMA do të jetë parti vendimtare ”, kish thënë Limaj.

Po, po liberalizimi i vizave ka ndodhë pardje, tha Limaj, pas Ramushit!