Kur populli vu ante për bukë, shikoni si jetonte Enver Hoxha, gazetari anglez publikon fotot e pa besueshme nga shtëpia e tij (Foto)

Një vend i mrekullueshëm si Shqiperia gjen ne te shume vende te bukura por Tirana është një vend interesant. Disa tregime nga Shqipëria vijnë së shpejti.”
Keto jane fjalet e gazetarit te njohur te ‘The Guardian’ Sha un Wal ker i cili është futur brenda vilës së dik tatorit Enver Hoxha dhe ka ngelur pa fjale duke fotografuar cdo gje dhe ne qender te Tiranës ai e ka shijuar pa fund vilen e di ktatorit Hoxha.

Në katin e poshtëm të vilës së Enverit kishte një pishinë dhe një hyrje në një tunel që e çonte në një bunker, para nojakun H O X H A, nëse do i duhej t’ia mbath te.
Edhe pse shqiptarët nuk kishin akses në literaturën e huaj, Hoxha i dashuronte librat dhe kishte një shpërndarje vjetore të librave francezë që i vinin nga Parisi.
Rafte librash kudo. Shumë prej tyre ishin titujt e tij ose literatura të tjera mark siste .