Ky 25-vj eçar shqiptar ruan gjithë ditën dele dhe jep një mesazh të madh: Shqipëria ka plot, jam në tokën time në tokën e babait!

Ai eshte nje djale punetor Xhuljano Mehmeti është vetëm 25 vj eç por që fëmijë ka ditur që jeta e tij do ishte pranë tokës dhe blegtoris.
Djem te tilll jane mrekulli per familjet e tyre.
Xhuljanon e gjejmë në fermën e tij ne fshatin Poro të qytetit të Vlorës. “Jam në tokën time dhe në bagëtitë e mija, pasi kjo është ajo që kam dashur që fëmijë kur rendja pas gjyshërve apo babait për të kullotur dhentë”.

Xhuljano së bashku me vëllezërit e tij vazhdojnë traditën e familjes. në një kohë kur shumë të rinj l argohen nga vendi i tyre me shpresën për të gjetur punë apo një të ardhme më të mire,ndërsa për Xhuljanon l argimi nga vendlindja nuk është zgj idhje. Ne i u rojme pune te mbare.