Ky është i riu nga Klina që vdíq pas ngjarjes që ndodhi mbrëmë në qendër të qytetit (FOTO)

Ka ndërruar j etë, Valentin Balaj i riu nga fshati Rixhevë i Klinës i cili u p lagos mbrëmë rreth orës 21:00, në rrugën “Abedin Rexha”, shkruan IndeksOnline.

Lidhur me këtë rast, është arrestuar i d yshuari Fatlum Delija.

Një ngjarje e rëndë t ronditi Klinën pasi i riu Valentin Balaj nga fshati Rixhevë i Klinës vdiq në QKUK, pasi u p lagos mbrëmë rreth orës 21:00, në rrugën “Abedin Rexha”.

Sinjali mëson se në p rangat e Policisë si i d yshuar për këtë p lagosje ka përfunduar Fatlum Delija nga fshati Kopiliq i Komunës së Skënderajt.

Në vendin e ngjarjes burimet e Sinjalit njoftojnë se Policia gjeti një a rmë, katër f ishekë dhe një s kallper.
Rasti është hapur në Polici si “v rasje”.

Shënim: Personi i apostrofuar në këtë artikull prezumohet i pafajshëm derisa fajësia e tij të mos provohet me vendim të formës së prerë nga gjykata.