Ky është i vetmi shqiptarë që po “dridhë“ Parlamentin Serb midis Beogradi (Video)

Avokati Spartak Ngjela i ka thurur lavde përmes një postimi në Facebook deputetit shqiptar në Parlamentin e Serbisë, Shaip Kamberi.

Ngjela shkruan se për herë të parë pas 100 vitesh kemi një parlamentin serb një trim që den0nc0n k rimet m0nstruoze të Serbisë k undër shqiptarëve autoktonë.

“Pikërisht në këtë ditë, po në parlament, presidenti i Serbisë, Aleksandër Vuçiç, gati sa nuk shpalli falimentimin në lidhje me pretendimet e Serbisë kundrejt Kosovës së lirë e të pavarur”, shkruan Ngjela.

Ndër të tjera, ai shkruan në Faceb00k:

Shaip Kamberi, deputet në Parlamentin e Serbisë, i cili është edhe kryetari i Partisë shqiptare për Veprim Demokratik, në Serbi; deklaroi sot, me den0ncimin e tij të hapur në sallën e parlamentit të Serbisë, për të gjitha k rimet që kanë kryer h0rdhitë serbe të MiIosheviçit në Kosovë.

Me një eIokuencë të nivelit të lartë, shqiptari t rim, patri0t dhe njeri i vlerave të mëdha kombëtare, Shaip Kamberi, është sot një shembull brilant i karakterit patriotik shqiptar.

Pas njëqind vjetësh, ky është rasti i parë që një shqiptar në ParIamentin e Serbisë den0ncon k rimet m0nstruoze të Serbisë k undër shqiptarëve autoktonë.

Pikërisht në këtë ditë, po në parlament, presidenti i Serbisë, Aleksandër Vuçiç, gati sa nuk shpalli falimentimin në lidhje me pretendimet e Serbisë k undrejt Kosovës së lirë e të pavarur.

Një lavd të veçantë i drejtojmë në këto çaste, Shaip Kamberit, deputetit tonë shqiptar në

Parlamentin e Serbisë, si një shqiptar tr im, patriot dhe me vlera të larta të shqiptarizmit.