Ky është Plaku legjendar nga Drenica, ju mahnitë me diturinë që ka (Video)

Njihuni me plakun legjendar nga Drenica, ju mahnitë me diturinë që ka
Axha Brahim Rexhepi ishte i ftuar n’Kosove Show ku ka rrefyer plote momente nga jeta e tij.

Ka folur per vr asjen e djalit dhe te vellaut ne l uften e fundit, takimet me Adem Jasharin, Hamzen e Shabanin.

Ka folur edhe per takimet me Thaçin, Veselin, Haradinajn dhe te tjeret.

Poashtu ka folur edhe per lideret tjere Kurtin dhe te tjeret.