Librat e gatimit të Marilyn Monroe do të dalin në ankand.

Librat e gatimit të Marilyn Monroe do të dalin në an kand.

Librat e gatimit të Marilyn Monroe, dy prej të cilëve janë konfirmuar se i përkisnin ikonës, do të dalin në an kand.

Librat ofrojnë një paraqitje të shkurtër të jetës së saj personale së bashku me dietën e saj dhe pritet të shiten për 75 mijë dollarë.

“The New Fanny Farmer Boston Cooking-School Cook Book” dhe “The New Joy of Cooking”, u publikuan në fillimet e vitit 1950.

Librat e gatimit të Monroe dalin në ankand më 22 qershor në Galeritë e An kandit Siegel