Lladrovci: “U ftova nga Specialja për shkak të deklaratave të “Znaqkës” (Video)

“Kryetari i Komunës së Drenasit Ramiz Lladrovci, ka deklaruar se Gjykata Speciale e ftoi atë për intervistim për shkak të deklaratave të Milaim Zekës. Ai pohoi në Rubikon me Adriatik Kelmendin se intervistimi i tij nga Specialja gjatë gjithë kohës qe për shkak të letrave të pretenduara të Milaim Zekës ndaj Hashim Thaçit, njofton Klan Kosova /Pamje mePosht

”Unë kam qenë i ftuar nga Gjykata Speciale, për shkak të deklaratave të Milaim Zekës dhe akterëve të tjerë kinse unë kam shkruar tri letra kundër Hashim Thaçit”.
VIDEO