Lulzim Basha i jep go ditjen e fortë Ramës: “Dora e tij është e mbushur me he lm”…

Ditën e sotme, kreu i Partisë Demokratike, Lulzim Basha është zhvendosur në qytetin e Shkodrës ku vazhdon takimin me qytetarët për zgjedhjet e kryetarit të ri të PD-së. Gjatë fjalimit të tij, Lulzimit nuk ka ngurruar të përmendë sërish zgjedhjet e 25 prillit që sipas tij janë të m anipuluara nga Edi Rama dhe Tom Doshi me shokë.
Ai i dha g oditjen finale ftesës së Kryeministrit për bashkëpunim. Basha u shpreh se PD-ja kurrë nuk ja shtrijë dorën mazh orancës dhe dora e Edi Ramës që për ta është si një lutje, është e mbushur me helm. Kjo jo vetëm për opozitën por edhe për të gjithë shqiptarët që ende besojnë në demokraci.

“Ajo dorë është e mbushur me helm jo thjesht për mua, jo thjesht për demokratët, jo vetëm për Partinë Demokratike, por për Shqipërinë dhe shqiptarët.
Kapja e asaj dore do të thotë asgjësim i k auzës dhe demokracisë, do të thotë të bëhesh palë me m asakren zgjedhore, do të thotë të pranosh vj edhjen dhe tjetërsimin e zgjedhjeve, do të thotë të bëhesh njish me të k eqen, n daj Jo-ja ime është e prerë dhe finale.” -tha Basha ndër të tjera.