Majlinda Bregu takohet me presidentin serb, Vuçiç: Nëse duam të përparojmë duhet të bashkëpunojmë

Sekretarja e Përgjithshme e Këshillit të Bashkëpunimit Rajonal, Majlinda Bregu, ka zhvilluar në takim me presidentin serb Aleksandër Vuçiç, për të diskutuar të gjitha çështjet e rëndësishme rajonale.
Lajmin e ka bërë me dije presidenca përmes rrjeteve sociale, në të cilin shkruhet se përparimi i shoqërive tona varet kryesisht nga bashkëpunimi politik dhe ekonomik në rajon.

Presidenti serb, ka shprehur gjithashtu edhe mirënjohjen e tij nga Bregut, për punën e përkushtuar dhe të përgjegjshme për këto çështje.