Memli Krasniqit i shperndahet një video që nuk do të donte ta shihte (VIDEO)

Memli Krasiqi është zgjedhur Kryetar i Partis Demokratike të Kosovës në konventen e fundit me një shumicë votash duke mos pasur asnjë kundër kandidat,shkruan Republika Online.

Krasniqi ishte i ftuar në emisionin Debat Plus më Ermal Pandurin më datë 22.04.2020 në rolin e përfaqesuesit të PDK-së, ku ka filluar të shperndahet kjo pjesë e emisionit pasi u zgjodh Krytar i PDK-së, ku në një përballje me analistin Imer Mushkolaj i cili ja kishte numëruar dështimet e PDK-së për vite me radhë ku Krasniqi kritikonte menaxhimin me pandeminë nga ana e Arben Vitis i cili ishte dhe është Ministër i Shëndetsië.

Mashtrimet kanë filluar me PDK ku janë bërë pazare personale n’gjysë t’natës, ku qeverisja e PDK-së e LDK-së ka pru situaten që Kosova me i pasë veq 3 epidemeolog, e kanë pru gjendjen sistemin shëndetsorë para kolapsi veç duhet me ju lutë zotit qe mos me u rrit rastet, thotë nder të tjerash Mushkolaj.

Për më shumë ndiqeni videon: