Merkel u jep shkollë serbisë: “Kosova është shtet shqiptarë“

Merkel i jep shkollë përsëri Serbisë thotë që Kosova është e shqipëtarëve dhe jo e Serbisë.

Zonja e parë e Gjermanisë sërish futet në këto deklarata për Kosovën.

Merkel ka thënë disa ditë më parë, se Gjermaninë gjithmonë e ka mbrapa për çdo gjë dhe se Gjermania nuk do ta b raktisë asnjëherë Kosovën deri në fund.

Kosova është e shqipëtarëve anë e mbanë botës kudo që janë dhe jo e Serbisë siç thonë disa qytetarë serb, u shpreh Angela Merkel.

Kqyrni punët e juaja dhe mos flitni për Kosovën, se Kosova i ka detyrat e tyre për ti përfunduar.

Secili le ta drejton shtetin e vet dhe mos t’i f.ut hunët tek Kosova, përfundoi Merkeli njofton global-news24.