“Mero Baze i bëhet qefi kur Kosova është keq!”

“Gazetar më shërbëtor dhe më nështrues ndaj politikave shqiptare është Mero Baze!

Pse?

Sepse, ky shërbëtor një kohë bukur të gjatë i shërbeu Sali Berishës, klanit Berisha!Nga politika Berisha përfitoi shumë, detyrën e shërbëtorit e kreu me devotshmëri; punoi deri në ato momente kur përfundoi mjalta nga pushteti Berisha!

Tani ai bën shërbim të madh në politikën e Partisë Socialiste, është mbështetës i kryeministrit pa ndjenja kombëtare, Edvin Kristaq-Rama!Mbështet në frymë interesi ato grupacione në Kosovë që përqafojnë politikë e socialistëve dhe të Ramës në Shqipni, ndonëse shpif, pengohet në kashtë dhe gjurmon si xhuxh profilet e atyre që nuk janë me Edi Ramën!

Ky personazhë me parime karieriste, me qëndrim shpifës dhe antikombëtar guxon ta bëj krahasimin mes politikës kooruptive, a ntishqiptare të Edi Ramës dhe Albin Kurtit, shqiptarit, politikanit më të pastër në globin shqiptar!

Mero Baze i bëhet qefi kur Kosova është keq; gëzohet kur Trump e Grenell kundërshtojnë Albin Kurtin!Sido që të jetë, Kurti po qeveris me frymën e politikës më të pastër shqiptare, pak ka rëndësi se kjo nuk i pëlqen klanit të Meros, Batonit, Boratit dhe të tjerëve!”