Milaim Zeka: Donika Gërvalla në rrethin e saj të bashkë punëtorëve të ngushtë ka njerëz të U B D-ës

Gazetari Milazim Zeka ka thënë se ministrja e Punëve të Jas htme, Donika Gërvalla në rrethin e ngushtë të bas hkë punëtorëve ka njerëz të U D B-as serbe
“Donika Gërvalla në mesin e stafit ka të afërm me U D B-an dhe me ish-ushtrinë Jugosllave dhe nuk i vjen t urp që të punojë me ta. Kjo rren”, ka thënë ai.

Më tutje ai i ka përmendur tri gabimet që i ka bërë zëvendëskryeministrja dhe ministrja e Punëve të Jas htme dhe Diasporës, Donika Gërvalla. Ai tha se përmendja e gjenocidit të Gjermanisë ndaj Serbisë, përmendja e çlirimit të Kosovës me 14 shkurt 2021 dhe se Jusuf Gërvalla është vrarë në tokën e huaj janë tri gabimet kryesore të Gërvallës.

“Nuk doja t’i përmendja hatri i Jusufit, por, ajo çfarë më ka s hokuar janë se ka përdorur emrin gjeno cid, që Gjermania ka bërë gjeno cid ndaj Serbisë. Nuk shkruan askund që Gjermania ka bërë gjeno cid ndaj Serbisë. Ajo ka thënë jemi ç liruar me 14 shkurt kur të gjithë e dinë që ne jemi ç liruar në 1999. Ajo tha që babi im është v rarë në tokë të huaj e që Gjermani nuk ishte tokë e huaj për të sepse i ishte pranuar azili po litik. Këto janë tri gabimet e mëdha që i ka bërë Donika Gërvalla”, tha ai në emisionin “Frontal” në T7.

“Donika Gërvalla mendoj që nuk është duke u sjell si Ministre e Punëve të Jas htme”