Milaimi 1000 euro në muaj nga RTK, plus 12 minuta reklamë, të cilën e ka shitë! (Video)

“Dal ngadal po na vjen behari!RTK, Kosova jonë çerdhe e zhvatjes së parave shtetërore!Opinione të ndryshme për fenomenin RTK!Tani, pikërisht tani është momenti me u kuptu e vërteta se çka në të vërtetë është bërë aty; para, plot para, me torba, para me thasë, me bollëk, merrni shipe se ashtë e shtetit, e shteti nuk po di me folë, nuk ka ditë deri tani, por ndryshoj zamani dhe tani po folë qartë e mirë; të gjithë ata që zhvatën para aty, në RTK duhet me ia kthy ato para shtetit”.

Liza Beqaj A news24