Moderatorja Kosovare ia pren veshin në transmetim direkt gazetarit (FOTO)

Gazetarja e Klan Kosovës, ia ka prerë veshin në transmetim direkt gazetarit Milot Hasimja, pa dashje.

Një situatë aspak e mirë është zhvilluar sot në emisionin ‘Ora shtatë’ në Klan Kosova.

Derisa po zhvillohej emisioni dhe derisa po bëhej ‘sh ow’ duke i prerë flokët gazetarit Milot Hasimja, ka ndodhur diçka ‘aksídentale’.

Gazetarja Shpresa e cila po i shkurtonte flokët, kolegut të saj, i ka p rerë edhe pak veshin pa dashje.

Gjatë transmetimit atij fillon t’i dalë gj ak, por që ai e ka marrë me shumë sportivitet.