Molliqaj: Nëse s’e bëjnë drejtësinë për Astrit Deharin, jetën do t’ua nxij prej Tomës e deri të Albini

Kryetari i PSD’së, Dardan Molliqaj, në emisionin Pressing të T7, ka kërkuar drejtësi për vd ek jen e aktivistit të VV’së, Astrit Deharit.

Molliqaj premtoi se do t’ua nxi jë jet ën prej Tomë Gashit e deri te kryeministri Kurti, nëse kjo qeve ri nuk bën dre jtësi për Astritin.

Veç një kërkesë e kam për qev erinë. Drejtësi për Astrit Deharin. Nëse s’e bëjnë dre jtë sinë për Astrit Deharin, jet ën do t’ia nxi jë, pre j këtij Tomës, e deri te Albin Kurti. Jetë n do t’ua nx ij se këta e kanë ke q pë rdor dhe s’e kanë pa sur mik e as shok. Këta kanë mas ht ruar në vd e kjen e një akt ivisti që këta e kanë pasur mik e që e kam pasur shumë të afërt”, është shprehur Molliqaj.

E avokati Gashi i tha Molliqaj se ky i fundit jetën do t’ia nxi jë v etëm vetes.

“Ti jetën mun dësh me ia nxi jetën veç vetv etes, se ne ve s’mu ndesh hiç. Dr ejtë si ti s’lyp hiç për Astritin sa lypi unë dhe Vetëve ndosja”, tha Gashi.