Momenti Historik: “Koha kur u dha lajmi se NATO do ta SuImoje Serbinë“! (Video)

Sot janë bërë 22 vjet nga nisja e bom.bardimeve të NATO-s kun.dër Serbisë.
Ndërhyrja e NATO-s erdhi pas shumë ma.sakrave që forcat serbe po krye.nin kundër popullatës civile në Kosovë.

Si sot 22 vite më parë, në televizionet shqiptare u dha lajmi i shumë pritur nga kosovaret se aleanca e NATO-s ka nisur bom.bardimet, shkruan Maga.zina.al

Bom.bardimet e NATO-s mbi caqet serbe nisën në mars dhe vazh.duan deri në qershor kur edhe u detyrua të dorëzohet ish-krlmineIi serb Sllobodan Millosheviq, i cili tër.hoqi të gjitha forcat nga Kosova.

Më poshtë shihni mo.mente kur moderatorja e lajmeve Besa Çeku- Buçinca, dha lajmin se NATO ka ni.sur bom.bardimet.