“Mu turrën lloj-lloj analistash, mos fol keq për Grenellin”

“Z RICHARD GRENEL SILLET NË KUNDËRSHTIM ME PARIMET E DEMOKRACISË AMERIKANE

Para dy vitesh pata shkruajtur një status në lidhje me shkarkimin e z. Grenel nga posti i Ndërmjetësuesit…
Mu turrën e mu vëtsulën lloj-lloj analistë e opinionistë; gjoja se nuk paskam bërë punë të mirë me atë status? Bile, edha nga Amerika më kërkuan që ta demantoj ate që e kisha deklaruar!

Sot e gjithë ditën, lexoj status dhe analiza që janë pro qëndrimit tim të përpara dy viteve. Të gjithë kanë të drejtë që e akuzojnë z. Grenel. Ai është bërë argat i së keqes; politikës millosheviqian!
E rëndësishme është kush i parasheh dukuritë, jo ai që i përshkruan, lavdëron, ose ikritikon ato!