Myftiu nga Beogradi: Kosova është djepi i Serbisë! Parimet e Vuçiqit duhet të respektohen!

Myftiu i Serbisë, Mustafa Jusufspahiq ka dekIaruar se Bashkësia Islame e këtij shteti e respekton presidentin, Aleksander Vuçiq dhe sipas tij, çdo herë ka mar rëd hënie të mirë me aut0ritetet vendore.

Ai duke folur për gazetën Novosti, ka theksuar se komuniteti islam në Serbi duhet t’i respekt0jë pikëpamjet e Vuçiq për aq sa Kosova paraqet s hqetësm.

“Nuk duam që vendi ynë të jetë i n darë dhe për më tepër nuk është e drejtë që vendit t’i s
hkëputet djepi (Kosova).