Naim Abazi: Tek Ne Dijetarët Si Burdushi Nuk Vlerësohen, Kurse Halil Kastratin E Ngritim Në Qiell

Naim Abazi: Tek Ne Dijetarët Si Burdushi Nuk Vlerësohen, Kurse Halil Kastratin E Ngritim Në Qiell

Këngëtari i njohur, Naim Abazi ka re aguar ndaj njerëzve që e përkrahin huma nistin, Halil Kastrati dhe e kr itikojnë mje kun popullor, Hysni Peqani i njohur me no fkën, Burdushi……Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale: