Ndodh edhe kjo! Mërgimtari erdhi në Kosovë për herë të parë pas 58 viteve (VIDEO)

Shumë shqiptarë nga Kosova janë larguar dhe po largohen nga vendet e tyre për shkaj të kushtev të rënda ekonomike, por një rast u veçant ka ndodhur më mergimtarin i cili ka jetuar 58 vjet ka jetuar në Australi, shkruan Republika Online. Djali i axhës i tij cili ka dalë për ta pritur tregon se edhe ai nuk jeton në Kosovë i cili jeton në Gjermani /Pamje mePosht

ai erdhi pas vitesh në Kosovë dhe se ka lindur atje dhe nuk di ndonjë fjalë shqip dhe është martuar atje, mua pelqejë mikëpritja ishte fantastike isha shumë i lumtur që pas njëfluturimi po e shoh familjen dhe vëndin e prindërve të mi thotë ndër te tjerash mërgimtari.
VIDEO