Ndodh mrekullia ne pleqeri: Bëhet nënë për herë të parë në moshën 61-vjeçare.

Nje nga gjerat me te bukura qe mund ti ndodhi nje femre eshte te behen nene dhe kjo eshte ndjesia me e b ukur ne b ote kur be hesh nene.Cdo gje fillon dhe ndr yshon dhe je ta m err nje kuptim tjeter.
Ne m oshen 61 vjecare Ana Maria eshte bere nene per here te pare pasi g ati per 5 vjet ajo ka ni sur tr ajtimin per tu be re nene dhe te kete nje femi.

Por pas 5 vitesh tashme ajo eshte nene dhe eshte shume e lumtur.