Në gjendje të rëndë 12-vjeçarja e mbijetuar nga aksídenti në Koshare

Në gj endje të rëndë sh ëndetësore është vajza e mbíjetuar në aksídentin që ka ndodhur të dielën në fshatin Koshare midis Shtimes dhe Ferizaj.
Këtë e ka konfirmuar doktoresha, Krenare Makolli, e cila punon në Qendrën E mergjente në QKUK.

“E kemi pacienten në gj endjen e mergjente. Është në gj endje të r ëndë.

Vazhdon të jetë në frymëmarrje të asistuar, në respirator”, është shprehur Makolli.