Në këtë vend në Europë do lejohet që dy gratë që martohen të mbeten shtatzëna, ja si: Nuk duhet hiç burri

Në Francë tashmë është e lejuar që dy gra të kenë fëmijë. Gratë që martohen me njëra tjetrën e kanë të lejuar atje tani feko ndimin artificial.

Në Francë, bëhet e ditur se fekondimi artificial do të jetë e hapur për të gjitha gratë.

Asambleja Kombëtare e Parisit nënshkroi të martën një të ashtuquajtur ligj bioetik, me anë të të cilit beqarët dhe gratë që martohen me njera-tjetrën mund të kenë fëmijë.

Sipas sondazheve, më shumë se dy të tretat e francezëve mbështesin hapjen e fekondi mit artificial, pasi tashmë është e zakonshme në vendet e tjera evropiane.

Ligji i bioetikës lejon gjithashtu më shumë gra franceze të ngrijnë vezët e tyre në mënyrë që ato të fekondohen artificialisht më vonë.

Burimi: Bild/ Marrë nga Revista Ora.