“Në rastin e Ukshin Hotit kanë faj udbashët e LDK-së”

Unik Lirim Gashi:

-Ukshin Hotin thjesht e kanë pasur halë në sy disa alfa të LDK-së në strukturat më të larta të hierarkisë, sepse ua ka prishë planin

-Edhe më saktësisht ua ka prishë atyre kumbarinë me serbët e Millosheviqit dhe planin për kinse rezistencë p aqësore.

Në fakt rezistenca pasive s’ka qenë asgjë tjetër përpos qetësi e t urpshme siperfaqësorePërpos kësaj LDK e ka penguar çdo tentim për kuptimin e së vërtetës për Ukshin Hotin.