Në shtëpi, Aida mban kuletën dhe kjo jo pa arsye! (VIDEO)

Këngëtarja Aida Doçi ishte mbrëmë e ftuar në NIN të Klan Kosovës.

Në një bisedë shterruese me Alaudin Hamitin, ajo shpalosi shumë detaje nga karriera por edhe nga jeta private.
Aida, në një bllok pyetjesh “Ti apo Naseri” tregoi se kush e mban kuletën në shtëpi.

Aida e mban kuletën dhe kjo jo pa arsye.

Këngëtarja tregoi se kjo ndodh sepse Naseri i hargjon paratë më shpejt. /Prive.al