Nëna e Genta Ismailit ‘çmendi’ gjithë me këtë pamje si të ishte 25 vjeçare! (FOTO)

Si e bija dhe e ëma, Eca Ismaili, po shfaqet gjithëherë e më e re.

Ajo nuk duket fare të jetë e nëna e artistes, genta Ismaili, sidomos pas imazheve të fundit ku ajo duket edhe më e re se e këngëtarja e njohur.

Së fundmi, ajo ka postuar disa fotografi në Instagram veshur me gjinse të trendit të fundit dhe një bluz transparente ku nuk dallon nga një adoleshente po që duket një grua elegante.